Hjärt- och lungräddning med hjärtstartare samt första hjälpen

Webbutbildning

I arbetsmiljölagen finns regler om skyldigheter för arbetsgivare och andra skyddsansvariga om att förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet.

I utbildningen Hjärt- och lungräddning med hjärtstartare samt första hjälpen går vi igenom de teoretiska delarna kring ämnet. I videofilmerna går vi igenom hur du ska göra för att rädda liv och kan träna detta rent praktiskt på en kollega eller närstående.

Syftet med den här webb-kursen är att på ett flexibelt sätt kunna utbilda fler i samhället i hjärt- lungräddning och första hjälpen och därigenom rädda fler liv. Den senaste forskningen trycker på vikten att öva ofta (LDHF, Low Dose High Frequency), med denna webb-kurs blir detta superenkelt.

Målet för dig när du har slutfört den här kursen är att du ska känna dig modig och trygg att kunna rycka in när en kollega, medmänniska, närstående eller en helt främmande person blir akut sjuk eller faller ihop livlös.

Kursen tar ca 4 timmar att genomföra. Du kan dela upp den på flera tillfällen, utifrån vad som passar dig bäst. Efter att du klarat slutprovet erhåller du ett kursintyg i PDF som intygar dina teoretiska kunskaper i ämnet.

Denna utbildning är livsviktig därför har vi satt priset så lågt för att du ska utbilda hela din personalstyrka samt att privatpersoner ska kunna genomföra kursen. Du har tillgång till utbildningen i 60 dagar och kan under den perioden repetera innehållet hur många gånger du vill.

Utbildaren och skaparen till denna utbildning är Life in Mind med grundaren Camilla Thurell. Camilla Thurell är sjuksköterska och har länge arbetat inom akut barnsjukvård och kört ambulans. I över 20 år har Camilla utbildat i Hjärt- och Lungräddning (HLR) och sedan 10 år driver hon företaget Life in Mind. Camilla är expertperson inom HLR och första hjälpen, hon är igenkänd som återkommande gäst i TV4 Nyhetsmorgon och andra medier.Din föreläsare


Camilla Thurell
Camilla Thurell

Börja nu!