Infosoc kostnadsfria webinar - 13 januari & 19 januari 2023

Infosoc webinar – Ta del av våra nyheter!

Nu kan du boka in dig på något av våra kostnadsfria webinar!

Med Infosoc användarutbildning får du information om vad som ingår i din tjänst och hur du använder den på bästa sätt. Vi tittar på användarvänliga funktioner som de olika sökvägarna, utredningsfunktionen, tipsa vän och Favoriter samt nyheter såsom personlig inloggning, lagkommentarer samt e-litteratur.

Lagkommentarer
Vi tittar närmare på Infosoc Plus-tjänst där du kan få tillgång till lagkommentarer Lagkommentarerna går igenom paragrafen med hänvisningar till förarbeten och praxis och är skrivna av våra jurister. En lagkommentarer ger dig en snabb överblick och utreder gällande rätt. Det blir därmed lättare att tolka lagtexten och hur du ska hantera ett ärende utifrån vad lagtexten säger.

E-litteratur
För dig som jobbar inom socialtjänstens område kan vi erbjuda digital litteratur med hög aktualitet integrerad i rättsdatabasen. Vi erbjuder den senaste upplagan av litteratur för din kompetensutveckling. Detta är en plus-tjänst som kan köpas till för 129:-/mån för 1 användare.

Anmälan

Vill du delta? Klicka på det datum som du vill anmäla dig och fyll i formuläret. Du kan delta oberoende av var du befinner dig eller vilket område som du jobbar inom och det finns möjlighet att ställa frågor under tiden utbildningen hålls.

Fredag 13 januari kl. 10.30-11.00
Torsdag 19 januari kl. 13.30-14.00Utbildningens innehåll


  First Section
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrera dig

Din föreläsare


Jenny Lagerqvist
Jenny Lagerqvist

Kursen är ej öppen för registrering