Rätt huvudman och rätt ersättning inom personlig assistans

utbildning för dig som kommer i kontakt med personlig assistans i ditt dagliga arbete med syfte att öka kvaliteten och effektiviteten i verksamheten.

Genom juristbyrån Ekered & Co och juristen Tommie Ekered kan vi erbjuda en kompetenshöjande utbildning för dig som kommer i kontakt med personlig assistans i ditt dagliga arbete med syfte att öka kvaliteten och effektiviteten i verksamheten. Utbildningen ger dig en fördjupad kunskap om bedömningsgrunder och praktisk tillämpning inom området. Infosoc rättsdatabas används i utbildningen för att visa hur man hittar till rättspraxis. Det här är en fysisk utbildning som riktar sig till dig som arbetar som handläggare eller chef inom kommunen eller som privat anordnare av personlig assistans.

Fysisk utbildning efter önskemål från kund.


Din föreläsare


Tommie Ekered
Tommie Ekered

Tommie är en erfaren jurist med domstolsvana, och driver idag juristbyrån Ekered & Co. Hans dagliga arbete berör offentlig verksamhet inför, under och efter diverse myndighetsbeslut främst inom asylrätt, assistansrätt och socialrätt .


Kanske är du också intresserad av:Personlig assistans i LSS - sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt
Staffan Olsson
216 kr

Orginalpris:


Vanligt förekommande frågor


Vad kostar utbildningen?
Kontakta [email protected] för offert.
Hur betalar jag kursen?
Man betalar direkt med kort, eller via faktura, då hör ni av er till [email protected] så skickar vi alla uppgifter ni behöver.

Kursen är ej öppen för registrering