23wznt6nsbmlewumsxok

Uppdateringskurs i Livsmedelshygien

Uppdatera dina tidigare kunskaper i livsmedelshygien.

NYHET: Nu även på engelska!

Utbildningen är framtagen av Krögarna och Svensk Livsmedelskvalité. Denna utbildning är en uppdatering av det som ingår i utbildningen Grundkurs i Livsmedelshygien. Kursen vänder sig till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller annan omfattande utbildning på samma område. Denna utbildning rekommenderar vi att du genomför varje år efter att du genomgått grundkursen för att hålla dina kunskaper vid liv.

Delområden som uppdateras:

  • Lagstiftning och kontroll
  • Matförgiftningar
  • De fyra farorna
  • Egenkontroll, HACCP
  • Grundförutsättningar
  • Flöde och övervakning

Lärarledda filmer

Hela utbildningen innehåller lärarledda filmer. Detta innebär att en lärare förklarar för dig på ett enkelt och överskådligt sätt.

Läraren berättar med klar och tydlig röst. Informationen som läraren berättar är viktig och du kan när som helst spola både framåt och bakåt i filmerna. Du kan se filmerna (och frågorna) så många gånger du vill under din utbildningstid, som är 2 månader, även när proven är avklarade.

Prov

Efter varje film presenteras ett prov. Dessa prov har en spärr på 90%. Detta innebär att du måste ha minst 90% rätt innan du kan gå vidare i utbildningen. Det vill säga att genom att klara ett delprov så låser du upp nästa del i utbildningen.

Proven består av frågor och svarsalternativ. Du väljer rätt svar genom att klicka i ditt val. På vissa frågor kan flera svarsalternativ vara rätt och du behöver då klicka i flera val. Mot slutet av din utbildning får du göra ett slutprov där dina kunskaper testas igen.

Kursmaterial

När du väl är inne i utbildningssystemet finns det en flik som heter ”KURSMATERIAL” här hittar du dokument som du kan skriva ut eller läsa på skärmen.

Kursintyg/Diplom

Efter avslutad utbildning hos oss på Krogarna.se erhåller du ett kursintyg, som du sparar ner i pdf-form. Detta dokument visar att du har en kvalitetssäkrad utbildning i Livsmedelshygien (HACCP).


Din föreläsare


Josefine Larsson
Josefine Larsson

Josefine är författare samt kostekonom och flitigt anlitad som utbildare och konsult inom livsmedelshygien.


Vanligt förekommande frågor


När börjar och slutar kursen?
Du får tillgång till webbkursen i 2 månader.
Får man rabatt om man är flera?
Är ni fler som vill gå kursen, sjunker priset. Hör av dig till [email protected] för en offert.
Hur betalar jag kursen?
Man betalar vanligtvis via faktura, hör av er till [email protected] så skickar vi alla uppgifter ni behöver.

Börja nu!